O NAMA

OBITELJSKA TRADICIJA


ĐANI je obiteljski obrt koji se izradom i dizajnom modela za prezentaciju nakita bavi četrdesetak godina. Prve modele kreira Ivan Grubica-Đani zajedno sa suprugom Nadijom već 1970 godine. U obrtu je desetljećima angažirana cijela obitelj, a danas je vlasnik Đanijev sin, Alen Grubica.


VRHUNSKA KVALITETA I DIZAJN


Obrt posluje isključivo visokokvalitetnim materijalima. Svi su modeli i njihov dizajn iz vlastite proizvodnje, što nam omogućuje da ispunimo široku paletu svih Vaših želja. Raznovrstan i bogat asortiman postojećih modela, uz mogućost kreiranja novih, prilagodljiv je svim Vašim potrebama. Svi modeli mogu se izraditi po Vašim mjerama, prema Vašem odabiru boje i Vašim sugestijama. Nudimo također dizajniranje naših modela neposredno u Vašem izlogu. Naš je dugogodišnji moto: Svaku Vašu zamisao u izlaganju nakita pretvaramo u stvarnost.

ZAŠTO SMO DRUKČIJI


Nudimo vlastitu proizvodnju za ispunjavanje svih Vaših zahtjeva i prilagođavanje svim Vašim potrebama. Velika je prednost što na našim zalihama uvijek postoji širok asortiman tabli i stalaka za Vas, uz mogućnost vrlo brze isporuke. Naš je cilj: Brza i kvalitetna ponuda.


PONUDA


Široka ponuda naših usluga i proizvoda obuhvaća sve potrebno za izlaganje nakita. Sa zadovoljstvom Vam stavljamo na raspolaganje naše dugogodišnje iskustvo i stručnost za osmišljavanje i realizaciju i najmanjeg detalja. Sve potrebno za zlatarske radnje i grosiste (pultovi, izlozi, više od 100 raznovrsnih modela tabli za svu vrstu nakita) možete dobiti kod nas izrađeno prema Vašim potrebama i Vašim mjerama, uz mogućnost dogovora za namještaj, rasvjetu, raznovrsnu ponudu malih kutijica, omota i stalaka od pleksiglasa.
Sve potrebno za izlaganje nakita na jednom mjestu.

Iskoristite pogodnosti našeg obiteljskog obrta. Ispunite sve svoje želje u izlaganju Vašeg nakita i dajte mu još veći sjaj.
Radujemo se suradnji!

*ĐANI* - sve Vaše zamisli u izlaganju nakita pretvaramo u stvarnost.